Преподаватели

Преподавателите в Orange House

Всички учители по английски език Варна – Orange House са квалифицирани преподаватели, чийто роден език е английски. Те имат дългогодишен педагогически опит. Те са специално поканени от нас в България да предадат своите знания и умения на нашите ученици и курсисти. Пристигат от най-различни места по света, като Англия, Америка, Австралия и др. Със своя дългогодишен опит в областта на чуждоезиковото обучение те са нашата гаранция за бързи резултати.

БЕКИ ФЛАК

Беки е от Лейтън Бъзард, малко градче на север от Лондон. Завършила е университета в Ливърпул, като специалист по английски и френски. Наскоро след дипломирането си получава международно признатия сертификат за учители по английски CELTA.

Преподавала е английски в начално училище в Тулуза, Франция.
Беки говори френски, италиански, немски, както и малко български. Хобитата й са четене, чужди езици, пътешествие, шиене и плетене.

ДЖОН БОМОНТ

Джон е от гр. Халифакс в северна Англия. Завършил е педагогика в университета в Лийдс. Квалификация за учител по английски получава след като успешно преминава обучение за получаване на международно признатия сертификат CELTA (Leeds Metropolitan University). Преподавал е в Япония, Китай, Русия и Полша.

Джон преподава на деца и възрастни, а освен това е изпитващ на международните детски изпити Starters, Movers и Flyers. В България е за втора година, за да преподава специално в “Ориндж Хаус”.

ДЖУЛИАН КОПЕНС

Джулиан е квалифициран учител по английски от Австралия. Със своя десетгодишен опит той преподава както на деца от шестгодишна възраст, така и на студенти и възрастни.

Той има бакалавърска степен по политология от Monash University в Австралия. Притежава сертификат за преподаване на английски език и е специализирал преподаване на английски на чужденци в Кеймбридж ESOL. Има магистратура по английска филология и магистратура за преподаване на английски в основно училище от University of Extremadura.

В момента е лектор по английска филология в University of Extremadura в Испания и успоредно с това е директор на Orange House, Варна.

ЛИН САЙДС

Лин е израснала в областта Съри близо до Лондон. Предишната й кариера е в областта на маркетинга и бизнеса. След като получава международно признатия сертификат за учители по английски CELTA сменя професията си.

Лин има богат опит с всички нива и възрасти, особено успешно е работила с деца и като учител по бизнес английски в международни компании. Също така води курсове за подготовка за международни изпити. Преподавала е в Мексико сити, Прага и Истанбул.

Лин обиква България по време на предишни пътешествия в нашата страна и с радост прие предложението ни да преподава в „Ориндж Хаус”.