Английски за всички! English for all!Всички наши курсове се предлагат с безплатен тест за определяне на нивото. Обадете се сега: 052/ 650-052

График и Цени

Разговорен английски език


В нашите курсове научавате живия разговорен английски, от който се нуждаете във всекидневието. Курсовете по разговорен английски ви дават увереност и самочувствие в ежедневни ситуации , като срещи с хора, пазаруване, пътуване, резервиране на билети и др.

Интерактивен метод на обучение – интерактивността е много важен елемент от процеса на преподаване и усвояване на учебния материал. Обучаемите трябва да бъдат насърчавани да вземат активно участие в учебния процес. Работите по двойки или участвате в ролеви игри, които ви въвеждат в различни ситуациии – интервю за работа, рекламации, поръчка на храна, плащане на сметка, резервации и др. С помощта на видео и аудио материали упражнявате вашето произношение и умение за слушане с разбиране.

Усвоявате езика с лекота и удоволствие – разбира се, курсът включва граматически разяснения и упражнения, но акцентът е главно върху изграждане на умения и увереност при водене на разговор. Бързо, забавно и с лекота вие повишавате нивото на говорните си умения.